REVOLUTION 11

Nederland heeft vele wateren en vele boten: groot en klein, in allerlei kleuren en met verschillende functies. Ze zijn allemaal terug te vinden op onze wateren. Met de Revolution 11 is het mogelijk om te wonen op een boot en dus op het water. De Revolution 11 geeft u comfort en voelt ruimtelijk aan. Daarbij bouwen wij duurzaam en vinden wij het belangrijk dat al onze boten van hoogwaardige kwaliteit zijn.

“Het ontwerp van de Revolution 11 is ontstaan vanuit passie voor het water.”

– John Biesheuvel – 

Basis

De basis van de Revolution 11 bestaat uit 5mm dikke, zeewaardige aluminium catamarandrijvers en een aluminium kooiconstructie. Deze onderhoudsarme, duurzame bouwmaterialen zijn stevig, solide en licht van gewicht waardoor de Revolution 11 voor iedereen makkelijk en licht te varen is. 

Indeling

Er is verrassend veel ruimte en comfort op de Revolution 11. Door de slimme indeling, het gebruik van de natuurlijke lichtinval en de ruime opbouw heeft de Revolution 11 een woonoppervlakte van maar liefst 32m2; royaal woongenot voor 2 personen. Uiteraard is het mogelijk om in overleg diversen indelingsopties te kiezen. 

Via het overdekte achterdek betreed je de Revolution 11 en bereik je de hal met grote kastenwand en de technische ruimte. De hal brengt ons naar de ruime slaapkamer met uitzicht op het water. Vanuit de hal heeft u tevens toegang tot de moderne badkamer. 

De gehele binnenruimte is voorzien van vloerverwarming. Daarnaast is de houseboat uitgerust met airconditioning. Hierdoor is genieten onder alle weersomstandigheden gegarandeerd. Vanuit de woonkamer met compacte, open keuken, voorzien van o.a. inductiekookplaat, koelkast en magnetron, bereikt u via de schuifpui het overdekte achterterras. Vanaf dit terras bestuurt u de Revolution Houseboat. 

Via het terras komt u binnen in de hal. De hal is voorzien van op maat gemaakte kasten. U kunt hier de garderobe vinden en de netjes weggewerkte technische ruimte bestaande uit meterkast en schakelaar voor het watersysteem. 

De Revolution 11 is uitgerust met een volwaardige badkamer. De badkamer is ruim opgezet, bestaande uit douche, toilet en badkamermeubel. De douche heeft glazen wanden met zwarte afwerking en is uitgerust met een thermostaatkraan. Het badkamermeubel is van eikenhout en bestaat uit verschillende lades met hierop een rechthoekig mat zwarte waskom. Boven het badkamermeubel hangt een anti condens spiegel. 

De badkamer is ruimtelijk. Dit komt onder andere doordat er voldoende natuurlijk daglicht naar binnenvalt via het raam en de ruimte slim is ingedeeld. Zo houd u voldoende bewegingsruimte over.

De slaapkamer is voorzien van een volwaardig tweepersoonsbed, vanwaaruit u kunt genieten van het uitzicht op het water via het horizontale raam. Daarnaast is de ruimte in de slaapkamer optimaal benut door de op maat gemaakte kastenwand. Zo is de houseboat voorzien van voldoende praktische opbergruimte. 

De slaapkamer bevat een airconditioning. Samen met de vloerverwarming, die door de gehele houseboat ligt, kunt de de temperatuur optimaal regelen tijdens zowel de warme als de koude dagen.

Via de slaapkamer komt u aan bij de keuken. De keuken is volledig op maat gemaakt in een lichte uitvoering met afgeronde hoeken. De keuken is compact, waarbij u van alle gemakken bent voorzien. Hij is uitgerust met een twee pits inductiekookplaat en geïntegreerde afzuiger. Daarnaast kunt u gebruikmaken van de 138 liter grote koelkast en is er een combimagnetron aanwezig. De gootsteen heeft een bijpassende zwart matte kraan.

 

In de woonkamer heeft u echt het gevoel dat u midden in de natuur zit. De drie glazen puien van vloer tot plafond zorgen ervoor dat u optimaal kunt genieten van de omgeving. In de woonkamer is ruimte voor fauteuil en bank, welke ook als slaapbank te gebruiken is. Daarnaast is er een eetgedeelte met ruimte voor vier zitplaatsen. 

Haalt u graag buiten naar binnen? Dat kan met de Revolution 11. De kopse kant van de houseboat bestaat namelijk uit een schuifpui, welke ver open geschoven kan worden. Via de schuifpui betreedt u het terras, vanwaar u tevens de houseboat kunt besturen. 

Via de woonkamer komt u uit op het terras. Aan de stuurboordzijde bevind zich besturing van de boot. Vanaf deze plek kunt u de houseboat besturen. U heeft vanaf hier zicht door de gehele houseboat naar achteren, zodat u tijdens het varen de achterkant van de houseboat kunt zien.

Het terras is maar liefst 8m2, zodat u comfortabel kunt zitten en volop kunt genieten van het uitzicht. Het is overdekt en wordt verlicht door de LED-strip in het plafond. 

Het terras is voorzien van reling met opening bij de zwemtrap, zodat u gemakkelijk van en aan boord kunt stappen. Het terras aan de achterzijde is ook voorzien van zwemtrap. 

Benieuwd hoe het is om op het water te wonen? Kom proefwonen in de Revolution 11.