OVER ONS

WIE ZIJN WIJ?

John Biesheuvel heeft zich door de jaren heen zowel nationaal als internationaal op de kaart gezet als betrouwbare allround expert voor snel varende boten.  Onze passie voor boten is uitgegroeid tot een nieuw hoofdstuk: Revolution Houseboats. Ze worden ontworpen en gebouwd op Nederlandse bodem. Hierbij zijn onze belangrijkste uitgangspunten duurzaamheid en het leveren van hoge kwaliteit.

Onze werkplaats is te vinden in Strijensas. Bezoekers ontvangen wij met alle plezier en wellicht dat u tijdens uw bezoek aan de werkplaats geïnspireerd raakt. Wij helpen u graag met het verwezenlijken van uw ideeën. De opties zijn namelijk eindeloos. 

ONZE bedrijven

JOHN BIESHEUVEL WATERSPORT

John Biesheuvel is gespecialiseerd in onderhoud en reparatie van snel varende motorboten en buitenboordmotoren. Daarnaast customizen we nieuwe en gebruikte boten. Hierbij heeft u als klant oneindig veel mogelijkheden om de refit van uw boot volledig naar wens in te vullen.

REVOLT CUSTOM BOATS

Onder de naam Revolt Custom Boats bouwen wij custom high performance powerboats. Alle boten in onze vloot zetten een nieuwe standaard op het gebied van vakmanschap, veiligheid, techniek en prestaties. Het is wat we graag het meedogenloze streven naar perfectie noemen.

ONZE PARTNERS

Wij werken samen met de beste bedrijven en merken om topkwaliteit te waarborgen.