PARTNERS

Partners

Doordat wij inmiddels al vele jaren werkzaam zijn in de watersport via John Biesheuvel, hebben wij een uitgebreid netwerk van klanten, leveranciers en partners. Samen zorgen wij ervoor dat we op de hoogte blijven van alle technische en duurzame ontwikkelingen en spelen wij in op de behoeften van de klant.

Marquis makelaars & Taxateurs

Bij ons komen watersport en woongelegenheid samen. Wij vinden het belangrijk dat de kwaliteit van ons product hoog is. Niet alleen tijdens de bouw, maar ook in het verkoopproces streven wij naar perfectie. Daarom werken wij graag samen met mensen met vakkennis op de woningmarkt. Bij de verkoop van de Revolution Houseboat werken wij samen met MarQuis Makelaars & Taxateurs. Een lokale makelaar die staat voor persoonlijke aandacht en een frisse kijk op zaken.

Jachthaven Strijensas

De ligplek van onze eerste Revolution Houseboat bevindt zich in de jachthaven van Strijensas. Gelegen aan het Hollands Diep en ingeklemd tussen de natuurgebieden ‘Sasseplaat’ en ‘De Oeverlanden’ is dit een uitstekende plek voor een overnachting op het water. Wij verhuren de Revolution 11 voor een zorgeloos weekend of midweek weg.